Sunday, 6 January 2013

USS here we come :)

         cite ni mase aku cuti sem la...abah tetibe ajak g USS...omg...aku mmg dah lame nak g sane walaupun abah ckp yg kat Australia tu lg mantop dr yg kat Singapore...bile abah ckp je nak g USS kitaorg pun sume siap2 la packing brg...as usual aku harus la ketua rombongan fmly aku hahhahaa....anak sulung kan..ciri2 kepimpinan tu kene lbh hahahaaa (nak termuntah ijau org bace statement aku ni ) ....n cam biase la..g mane2 harus la aku yg drive...aku mmg driver kehormat kat umah tu...penat la gak tp aku suke sbb drive kete tu mmg superb la hahaha...aku x kesah pun abah panggil aku gile stereng..hahahhaa...

        drive g johor ade la dlm 4 jam aku rs..mmg superb la sbb aku rs dah cam zombie..tegak je hahaha..mate dah terkebil kebil sbb ngantuk gile...dlm otak aku ni cume pkir kalau la tiket nak msuk USS tu dah abis penat je aku drive ...ni sume kes wat plan last min..kalau dah lame plan ley la booking tiket on9 je..

       mlm tu kitaorg tido kat johor dulu...menikmati keindahan JB di waktu mlm....hahahhaaa..esok tu pg2 lg kitaorg dah gerak g Singapore.....USS here we come hhahhaaa..smp je sane mmg muke aku pun yg kene beratur panjang nak beli tiket...ketua rombongan kan...:P ..mak abah n adik2 aku bz snap2 pic..mase beratur tu cuak la gak..panjang btul..dlm otak aku ni cume pkir kalau la aku x smpt beli tiket sia2 je..tp alhamdulillah,Allah permudahkan segale urusan ..akhirnye aku dpt gak beli 7 tiket unt fmly aku..lega weiiii hahahhaa.....


tgk tu ni la tmpt 1st diorg posing...harusla globe besar dpn uss tu..sape2 dtg pun mmg nak amik pic kat sini..hahahaaa

 hahhahaaa..korang nmpak x muke happy sume org..suke la tu dah dpt msuk uss...td sume cemas je..hahaha

dah start la adegan posing2 ,snap2 pic kitaorg...





yg ni mmg adik aku yg suke posing2...hehheee...destinasi pertama kitaorg..castle shrek...ala shrek yg ijau2 lumut tu hahahhaa...ape yg best kat sini..sbb ade tayangan 4D ..So sume org excited la hahahha



get ready ngan spec 4D..tgk tu adik muke xde mood je sbb kene pakse posing ...:P

tgk tu..muke sume org dah penat sgt tp kitaorg still nak try sume game yg ade kat situ..yg plg best skali abah pun enjoy mase kat sane..sporting je abah mase kat sane..aku tkut gak kalau2 abah x larat nanti tp abah lg hebat dr kitaorg yg mude ni hahahhaa....




 ni game yg plg mencabar iman dan otak aku..sape yg dah try confirm taw..nak tercabut nyawa rsnte mase try game ni...tu la yg 1st n last aku try game cam2...seram i u'oll...


Transformer the ride....seram gak tp yg plg best taw..pengembaraan 4D ..ni yg latest n plg best kat situ












  
ok..penutup nye pic aku la kan....sbnrnye byk lg game yg aku x cite kat entri aku ni tp x lrt la nak cite sume..kalau korang nak taw kene try sendiri..hhehehee..n yg plg penting kalau dtg sini make sure korang try sume game ok..nak miss 1 pun sbb nanti korang yg rugi..kitaorg msuk pg ,mlm br kuar gare2 nak try sume game hehehhee..ok bye2....

No comments:

Post a Comment

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Nuramirah Rozamri. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa