Monday, 1 April 2013

HARRY POTTER THEME PARK !!!!!

                

krik....krik....harry potter theme park!!!!!!!!!!!!!   im so addicted with harry potter....dr kcik mmg aku follow je sume psl cite ni..sume buku harry potter n sticker2 harry potter aku kumpul..n u know what...abah support minat aku jgk hahhaaaa....abah siap beli kan aku cadar + sarung bantal +sarung bantal busuk n kalau cite ni kuar kan wayang abah la org bwk aku g tgk ....nmpak x ...sporting taw abah aku....hehheee....

       hehheee...sbnrnye entry ni aku nak cite psl theme park harry potter.....teringin la nak g...nak rs sendiri camne suasane hogward tu...sll tgk dlm movie je....kalau dpt rs btul2 msti best kan...aku tgk pic pun dh x sbr....ahhhhhhhhhhhhhhh......nak g sane pleazzzzz....kat sini ade pic2 yg aku nak kongsi ngan korang yg minat HP gak huhuhuuu.....





pintu nak ke bilik prof dumbeldore

 


knight bus hhuuhuu...

 
istana hogward...

best kan.....sape2 yg berminat ley la bkk website ni xpun korang ley bkk page yg ni lak muggle net

hehheeee......

BYE2...HAPPY READING U'OLL

Wednesday, 27 March 2013

FINAL EXAM !!!!!

Assalamualaikum.....

                             nothing to shared..just nak bgtau my final exam is around the corner.....benci la exam...aku rs mmg xde org pun yg penah suke exam kan.........x taw camne nak describe feeling kalau nak exam ni......sumenye serba x kene..mkin byk yg kite bace...kite rs mkin byk bende yg kite x taw kan...exam aku start 30hb ni smp 12/4 ni ....erkkkkkk...im going to die...dah la cuti sem 2 bln nanti...nak watpe kat umah smp 2 bln weiiiii...........KEJE ?????????? xdpt kut...abah x penah bg keje sejak aku cuti spm lg...aku x penah dpt lg experience keje tu..abah risau sgt nak kasi aku keje..kate abah tkut bile aku dah keje nanti x nak blajar .abah kate cuti2 tu rehat je la..teman mama kat umah lg bgus ...erkkkk..bley ea cam2 ????? pape je la..yg penting kalau kite xde duit abah la kene kasi hhuhuuhuu....btw..wish me luck ok 4 final exam...im so nervous...


                                        HAPPY READING U'OLL ...BYE2

Tuesday, 26 March 2013

TANDE2 TERKENE SIHIR


Hiasan




Susah nak percaya tapi memang terjadi sampai ke hari ini,ada lagi segelintir manusia yang sanggup berbuat apa saja kerana dendam,kerana marah.Ada yang disihirkan sehingga meninggal dunia.Mungkin orang tu terlepas hukuman dunia tapi kena beringat Allah maha mengetahui segalanya.Kadang-kadang kita juga lupa jangan mudah menyakiti hati orang lain.Mungkin cara kita bercakap,perbuatan menimbulkan rasa dendam pada orang.Hati manusia sukar diduga kadang-kadang orang yang tidak disangka tu berdendam.Ada yang kena santau,ada yang diganggu makhluk halus ni.So aku nak kongsi antara tanda-tanda terkena sihir

-TANDA PADA WAKTU TIDUR

1. Sangat susah tidur pada waktu malam
2. Rasa cemas dan sering terbangun pada waktu malam.
3. Mimpi yang buruk atau mimpi melihat sesuatu yang menakutkan serta ingin
memekik untuk meminta pertolongan akan tetapi tidak sanggup.
4. Mimpi yang sangat menyeramkan.
5. Mimpi melihat berbagai macam binatang seperti melihat kuching, anjing,
unta,ular, singa, serigala atau tikus.
6. Gigi geraham yang berbunyi pada waktu tidur.
7. Tertawa, menangis atau memekik pada waktu tidur.
8. Berperasaan sedih pada saat tidur.
9. Berdiri serta berjalan ketika tidur tanpa sedar.
10. Mimpi seolah-olah akan jatuh dari tempat yang tinggi.
11. Mimpi sedang berada di kuburan, ditempat pembuangan sampah atau
tempat yangmengerikan.
12. Bermimpi melihat orang sangat aneh, seperti sangat tinggi, sangat pendek
atau sangat hitam.
15. Bermimpi melihat hantu
.


TANDA-TANDA PADA WAKTU SEDAR ATAU JAGA

1. Kepala selalu pusing, yang tidak disebabkan oleh penyakit pada dua mata,
telinga, hidung, gigi, tekak atau perut.
2. Selalu lupa dari zikir Allah, solat dan ketaatan lainnya.
3. Fikiran yang kacau / Selalu lesu dan malas / Saraf yang tersumbat.
4. Rasa sakit pada salah satu anggota badan sedangkan doktor perubatan
tidak sanggup mengubatinya


WALLAHUALAM
 
♥ Copyright © 2013 reserved to Nuramirah Rozamri. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa