Monday, 1 April 2013

HARRY POTTER THEME PARK !!!!!

                

krik....krik....harry potter theme park!!!!!!!!!!!!!   im so addicted with harry potter....dr kcik mmg aku follow je sume psl cite ni..sume buku harry potter n sticker2 harry potter aku kumpul..n u know what...abah support minat aku jgk hahhaaaa....abah siap beli kan aku cadar + sarung bantal +sarung bantal busuk n kalau cite ni kuar kan wayang abah la org bwk aku g tgk ....nmpak x ...sporting taw abah aku....hehheee....

       hehheee...sbnrnye entry ni aku nak cite psl theme park harry potter.....teringin la nak g...nak rs sendiri camne suasane hogward tu...sll tgk dlm movie je....kalau dpt rs btul2 msti best kan...aku tgk pic pun dh x sbr....ahhhhhhhhhhhhhhh......nak g sane pleazzzzz....kat sini ade pic2 yg aku nak kongsi ngan korang yg minat HP gak huhuhuuu.....





pintu nak ke bilik prof dumbeldore

 


knight bus hhuuhuu...

 
istana hogward...

best kan.....sape2 yg berminat ley la bkk website ni xpun korang ley bkk page yg ni lak muggle net

hehheeee......

BYE2...HAPPY READING U'OLL

1 comment:

  1. Обнаженные дешеві повії київ
    незнакомка, чарующая своей скромностью и притягательностью, приглашает провести вместе роскошную ночь... Милый в цену за часик входит секс и минетик. Об остальных услугах можешь узнать позвонив мне…. После коммунистов я больше всего ненавижу антикоммунистов.

    ReplyDelete

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Nuramirah Rozamri. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa