Wednesday, 27 March 2013

FINAL EXAM !!!!!

Assalamualaikum.....

                             nothing to shared..just nak bgtau my final exam is around the corner.....benci la exam...aku rs mmg xde org pun yg penah suke exam kan.........x taw camne nak describe feeling kalau nak exam ni......sumenye serba x kene..mkin byk yg kite bace...kite rs mkin byk bende yg kite x taw kan...exam aku start 30hb ni smp 12/4 ni ....erkkkkkk...im going to die...dah la cuti sem 2 bln nanti...nak watpe kat umah smp 2 bln weiiiii...........KEJE ?????????? xdpt kut...abah x penah bg keje sejak aku cuti spm lg...aku x penah dpt lg experience keje tu..abah risau sgt nak kasi aku keje..kate abah tkut bile aku dah keje nanti x nak blajar .abah kate cuti2 tu rehat je la..teman mama kat umah lg bgus ...erkkkk..bley ea cam2 ????? pape je la..yg penting kalau kite xde duit abah la kene kasi hhuhuuhuu....btw..wish me luck ok 4 final exam...im so nervous...


                                        HAPPY READING U'OLL ...BYE2

No comments:

Post a Comment

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Nuramirah Rozamri. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa