Saturday, 2 March 2013

POWER BANK ~I WANT DIS !!!!!!!

Assalamualaikum....

                 korang sume mesti dah penah dgr psl POWER BANK kan....mase mule2 aku taw psl power bank ni mmg aku gile2 nak la bende ni....rsnye sume org nak kut bende ni..power bank ni kirenye cam supplier electric energy kalau fon or pape gadget korang tetibe dah low gile2...gile best kan..




nmpka tu...mcm2 rupe charger ade..sbb nak bg sume gadget ley gune..gile heaven bende ni
hehheheee...


ni la power bank yg aku cite tu...korang just kene charge bende tu dlm 6 jam je n pas2 korang ley gune unt charge fon korang 5x...berbaloi sgt kalau beli..so pasni xde la istilah bateri kong lg...sume gadget ley gune lak 2 ...
aku lak mmg btul2 kene ade bende ni sbb aku gune fon yg bateri dy cam hampeh....


ni la fon aku gune..btul ke x aku ckp bateri dy cam hampeh..gune mmg best tp bateri dy sll bikin aku pns je...hehheee..rsnye sume yg gune smartphone mesti ade masalah cam aku .kirenye kalau ade power bank ni settle la masalah terbesar aku ni hahahhaa


best kan power bank ni.....heheee....ade sape2 x yg dah beli bende ni,ley la kongsi pengalaman korang gune bende ni ngan aku..ok ke x bende ni hhuhuuhuu....

HAPPY READING BYE2 :)

3 comments:

  1. Thanks, I appreciаte it!

    Feеl frеe to νiѕit my ωeb site pilates workout

    ReplyDelete
  2. I needed to thanκ you for this grеat reаd!
    ! I definіtely enјoyed every bit of it.
    I hаve got you book-maгκed to check out
    new thіngs уou post…

    My ωeb blog ... organic reviews

    ReplyDelete
  3. Incrediblе! This blοg loοks eхactly liκe
    my оld οnе! It’ѕ on a еntігely differеnt topiс but it haѕ prеtty much the same page layout and desіgn.
    Wonԁerful choiсe of colors!

    my web site losing weight after 50 with pilates

    ReplyDelete

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Nuramirah Rozamri. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa