Sunday, 6 January 2013

MR.F....



Ahad sll la jd ary paling x best sbb esok mesti ade klas pas2 ahad je mesti duk terperap je dlm bilik...tp ahad unt minggu ni best sbb ade org dtg jauh2 sbb nak lunch ngan kite...dr Seremban 2 ke Pilah ...jauh taw....nak taw x sape org tu....

 tadaaaaa....ni la org nye...my Mr F....tgok tu..dtg jauh2 tp bile kite nak snap pic malu2 lak..minggu ni mood pemalu kut hahahhaaa...pic ni snap mase kitaorg ngah lunch kat Ayamas...mule2 kitaorg cam nak mkn kat KFC tp ramai sgt bdk uitm kat situ..smp xde tmpt kosong..last skali kitaorg decide nak mkn kat Ayamas je




lbh kurang camni la yg kitaorg mkn td..lupe lak nak snap pic td hahahaa..search pic mknan ni wat rs lpr blk lak...pdahal td beriye kate dah kenyang..hahahhahaa..pas abis mkn kitaorg borak2 jap pas2 jln2 kjap then dy pun anta la kite blk uitm....



ni pic mase kitaorg otw nak msuk uitm...tgk tu ssh sgt nak snap pic mr F ni..hahhaaaa...x puas aty btul..x kire nak gak snap pic dy smp dy pndg kamera :P


taaaadaaaaa......akhirnye dpt gak....hahahhaaa.....tq ye awk sbb teman kite lunch ary ni... <3





No comments:

Post a Comment

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Nuramirah Rozamri. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa