Thursday, 17 January 2013

PEPLUM yuhuuuu....




 Assalammualaikum,
       
           Well ary ni just nak update entry about PEPLUM...sape je x taw psl peplum kan..fesyen tu mmg tgh jd kegilaan ramai org skrg..dr top smp la ke baju kurung sume nak fesyen peplum la..mmg dahsyat la...cam kite taw zmn skrg ni dah cam zaman peralihan ke fesyen zaman saloma dulu..bkn setakat baju..handphone pun same..kalau zaman dulu sume org pakai fon besar2 je...pas2 sume duk sibuk nak fon kecik..mkin kcik mkin canggih la fon tu kan..skrg korang tgk la..back to the basic,kalau ley fon sume org nak besar2..kalau ley tab tu diorg nak ltk kat telinga hahahhahaaa....same la cam fesyen peplum ni...kire nye fesyen ni mmg ada dr zaman Saloma lg la..cume skrg dah diketengahkan sbb tkut generasi2 br ni x knl fesyen2 lame hehehhehe....



tgk tu fesyen peplum mase zaman Saloma dulu.. slim taw u'oll.. hehehee...skrg ni ramai gak yg gune fesyen peplum ni unt baju bertunang atau bersanding..yg pakai saje2 pun ade hehehee...
“Gaya ini cukup manis dan memberi dimensi  badan yang menarik. Gaya peplum ini boleh dibuat dalam bentuk labuh atau singkat, mengikut kesesuaian si pemakai, tetapi ramai yang gemarkan rekaan melepasi bahagian punggung.



cantik kan..baju kurung moden fesyen peplum ni sllnye gune fabrik yg polos n ditambah ngan manik atau sulaman jd dpt la menambah kan keayuan si pemakai...



ni maybe lbh sesuai untuk dipakai mase hari bertunang..simple but nice..







3 jenis baju pengantin kat atas mmg ala peplum la...baju pengantin ni mmg cantik sgt.Rekaan ni dr sorang pereka ni.dy mmg hebat la bab2 mekap pengantin , design baju n kasut pengantin..rekaan dy mmg sume superb la.dy gune tagline ZamrimatTouch Inspired.ni br aku yg aku tunjuk gaya2 baju pengantin ala2 peplum.byk lg design baju pengantin dy yg mmg superb gile..kalau korang tgk confirm x taw nak pilih yg mane..dy mekap pun cantik sgt..berubah abis muke korang heheheee....berseri2 taw



kalau nak cite psl peplum ni mmg x abis la..bkn setakat baju kurung moden..top pun ade..nak pakai ngan skirt or seluar pun bley..pape pun ley asalkan kene pada gayanye hehhheee..smp sini je la kut entry aku kali ni ....

OK U'OLL  BYE2.... :)









http://signatures.mylivesignature.com/54491/45/623EAD8DDF9F63D975778539A2369047.png

No comments:

Post a Comment

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Nuramirah Rozamri. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa