Saturday, 5 January 2013

mrsm gemencheh

Td ngah bz2 study Chm260 tetibe aku teringat kat mrsm...rindu sgt2 kut kat mrsm..rindu feeling duk kat mrsm..rindu kwn2,dewan mkn,cikgu2 yg sporting,rindu nak bgn pg2 pas2 ramai2 beratur nak g klas hhuhuuu....dulu mase sek sibuk nak cpt2 abis sbb nak msuk U .atas alasan duk mrsm byk sgt peraturan..tp bile dah msuk uitm terase nak g sek blk..urmmmm mrsm.ape yg uniknye ea???????????unik nye sbb mrsm ade homeroom..1 klas ade 2 homeroom..homeroom ni kire cam fmly kite kat sek la..klas aku ade homeroom Gemilang n Harmoni..bdk2 klas aku mmg rapat sgt walaupun x same homeroom...rindu la aktiviti2 kat mrsm



tadaaaaaaaaaaaa....ni la bdk2 klas aku...homeroom gemilang + harmoni bergabung meletup hahahhaha..ni pic mase kitaorg dah nak dkt SPM.pic kenangan sblum masing2 pergi ikut haluan msing2 :(  


mase 2 ade pertandingan wat banner unt klas masing2 sempena nak spm kan..kire cam pembakar semngat la gak hehehhee...ni la banner unt klas kitaorg...plg cantik taw u'oll...jgn jeles hehehhee...mmg plg cantik pun sbb kitaorg menang pertandingan tu.

ni lg pic2 bdk klas yg diorg dah edit...mcm2 pic ade..hehhehee...kalau rindu kat mrsm tgk je la pic ni hahahhahaa

last skali ni la sek aku yg aku rindu tu..MRSM GEMENCHEH..mrsm ulul albab hehehehhe...ckup la entri aku ary ni...daaaaaaaaaadaaaaa u'oll.....




No comments:

Post a Comment

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Nuramirah Rozamri. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa