Saturday, 26 January 2013

COCONUT SHAKE KLEBANG...

Assalamualaikum....

                  aiyaaa..nak cite psl coconut shake la plak mlm ni...hhuhuuhuu...aku just nak cite psl COCONUT SHAKE KLEBANG yg terbaek...rs nye aku dah try byk kedai yg jual coconut shake tp kdai ni yg plg the best...bley kate ary2 org duk beratur panjang nak beli coconut shake diorg ni..kdai tu tepi jln je...dulu aku pelik gak..asal la org ramai sgt kat sini..cam ssh gak la sbb kdai ni btul2 tepi jln..tp bile aku dah try,br la taw ...mmg sdap sgt..berbaloi la kalau beratur panjang2 hehheee.....


ok..ni la name kdai tu...org yg beratur ramai2 ni termasuk la aku,nak beli bwk blk umah ...sape2 yg nak minum kat situ kene la msuk kdai diorg...aku x penah lak msuk kdai tu..ary tu beli yg bungkus je..beli bungkus pun kene beratur panjang...bkn stakat org melayu je..mcm2 org yg beli..pelancong pun ramai yg nak try coconut shake klebang ni..mmg power la hehheee....


tgk tu ramai2 duk kerumun org yg wat coconut shake tu...popular taw hahahha


ni kelapa2 yg diorg gune nak wat coconut shake tu...fresh dr buah kelapa hehheee...


ni lak blender yg diorg gune unt wat coconut shake tu...


yg special nye psl coconut shake ni ,sbb ade aiskrim vanila..aku cam teruja sikit tgk mangkuk aiskrim byk2 camni..sll kalau kat umah xde la byk camni kan...x larat nak mkn aiskrim byk2 hahhaaa...agak2 nye bp byk la aiskrim diorg nak kene gune unt sehari kan...ish3..musykil aku 


last skali..tadaaaa...dah siap pun coconut shake aku...rupe mmg menyelerakan..rs lg la..x terkate..harge lak,murah je..harga mampu milik hahahaha...RM 2.50 je...ok sgt la kan..


ni lak rupe dr sisi atas..td sisi tepi ....ni kalau dpt time tgh2 pns mmg bgus sgt..hilang sume haus2 korang....

sape yg dtg melaka kene try coconut shake klebang ni....jgn isau x kan sesat nye..kdai ni btul2 tepi jln..rugi kalau korang x try....skali cube nak lg hhuhuuhuu

SLAMAT MENCUBA :) TATAAAAA....








No comments:

Post a Comment

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Nuramirah Rozamri. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa