Friday, 8 February 2013

I'M HOME ~ MALACCA

Assalamualaikum.....

              alhamdullillah dah smp melaka...cuti seminggu sbb CNY ...pg2 td dah gerak dr uitm pilah ke seremban..tp dpt tiket bas ke melaka sentrak kul 2..smp dah nak dkt kul 4.30 coz jln sesak sgt2..sume org nak blk kan...ary ni bez sgt sbb aku n adik2 aku sume blk serentak...awl2 dlm kul 2 mak g amik sorang adik aku kat teknik bukit piatu...kul 4 g pickup sorang lg kat sek sukan lastly kul 5 br la g amik aku n sorang lg adik aku dr uitm shah alam kat melaka sentral...

                Bile sume org berkumpul confirm la kecoh kan dlm kete..masing2 dah lame x jumpe..nak blk umah cam awl sgt je..jd abah suggest baik kitaorg g Mahkota Parade je ..smp je MP ..kene g mamam dulu...pas settle je bab mkn ,msing2 pun nak g tmpt favourite la...KEDAI BUKU. hehheee....abah kate masing2 ley pilih buku ape yg kitaorg nak...ape lg berterabur la sume cari buku..smp kan buku2 x penting n stationary pun kitaorg beli , nak di jadikan cite..di sebabkan ketaksuban (ERK..BTUL KE BM AKU NI....) memilih buku smp la kitaorg x pasan dah pilih smp 4 bakul...yela ade org offer kan hehheee...smp je kat kaunter rupenye bley gune kad siswa...heheee...berguna jgk upenye kad siswa tu...setiap item dpt 10% diskaun...total beli buku je dah kene smp RM 4++ ..yela bkn buku kitaorg je ....mak ngan abah pun beli buku gak...


ni la separuh dr buku2 n stationary yg kitaorg borong td..mmg senget la sume org sbb kene pegang plastik2 ...


ni separuh dr buku2 yg aku beli...ni je yg past..yg lain kene la beli buku pelajaran gak...btul x...

 
 

disebabkan beli byk sgt buku MPH dgn baik hati nye bagi la free gift kat kitaorg...comel2 je free gift yg diorg bg...tq MPH..n tq kat akak2 kaunter MPH yg baik2...disebabkan aku yg duk beratur panjang kat MPH jd sume free gift ni aku punye la..xde sape2 ley tuntut hehheee....

      Smp umah je dah kul 10 mlm ..ngam2 je kitaorg kuar dr MP tu kul 9 mlm ....letih + x larat nak gerak mane2 lg...rase cam nak tido je...hehee....nyte sume...

                                  TATAAAAA :)

No comments:

Post a Comment

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Nuramirah Rozamri. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa