Thursday, 21 February 2013

14 FEB

 Assalamualaikum....

                    14 feb????????????? rsnye ramai yg taw knp ngan tarikh ni kan....VALENTINE DAY kan......tp jgn slh phm taw korang..aku bkn nak cite psl aku smbut valentine..org Islam kan xley sambut valentine ...aku just nak cite mase 14 feb tu aku tergerak aty nak g Jusco Aeon Melaka je...aku excited nak g sbb aku taw sll kalau valentine confirm byk booth2 yg jual bunga2 ros n coklat..aku sume sgt ngan ros n decoration diorg..bg aku ros tu ade meaning dy yg tersendiri..nak dijdkan cite..aku pun siap2 la nak gerak g JJ...aku g sorang2 je....bosan gile drive sorang2..terase cam nak tido je tp xde la smp tido..sat g kalau aku tertido mmg kelaut la kete....smp je kat JJ ....start dpn pintu smp la kedlm ...3 tingkat JJ tu jual bunga ngan coklat je...gile heaven weiii...rs cam kat kebun bunga je...seronok tgk bunga ros byk2...seronok gak tgk couple2 yg beli ros ...


ok...ni kdai bunga yg 1st aku jumpe .. msuk2 je kat pintu trus nmpak kdai ni...disebabkan ni kdai yg 1st kire ramai la gak org yg singgah...




tgk tu....tergugat aku tgk bunga2 ros ni...cantik sgt...bunga ros ni ade seribu satu makna untuk sorang pompuan taw...warne ros tu je dah wat hati pompuan cair hheheee....


ni kat kdai coklat lak...sume coklat2 ni dah siap packing2 ..bekas2 sume sweet2 je...cer korang tgk bhagian hujung skali..bekas warne merah tu..comel kan.bekas dy bentuk love..sape dpt ni confirm la hati berbunga bunga taw u'oll.. hehehee...korang nmpak jelas x bekas coklat love tu..kalau x jelas biar aku zoom sikit....


         skrg dah jelas kan....hehhehehhee....byk lg pic yg aku snap..xcited    kan hhuhuuhuu....








asyik snap pic bunga je..pic aku ade 1 je sempat snap... -_- ...
 tp xpe...asalkan dpt tgk bunga ros byk2 hari tu..hhuhuuhuu....

bye2...... :)











No comments:

Post a Comment

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Nuramirah Rozamri. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa