Monday, 4 February 2013

ANGPAU TAUN BARU CINA :P

 Assalamualaikum....

                  muke bhagia je nak tlis entry ary ni sbb kite br dpt angpau @ BAUCER BUKU hahhaaa....dpt angpau RM250 lg taw...sume student uitm aku ly amik baucer buku start dr ary ni..sbnrnye byk je uitm yg dah dpt baucer tu last week tp kitaorg br dpt minggu ni...


psl notis ni la sume student beriye g kampus pagi2 sbb x nak beratur panjang2...aku xde nye nak g pagi2...mls aku...aku g amik dlm kul 4 pas abis klas kimia...tu pun nasib baik ade gap sikit sbb next klas kul 5...kalau x lain ary je la aku amik...ramai sgt2 student..smp aku rs ary ni plg ramai nmpak student kat kampus...


tgk ni..sume nak g amik baucer buku lettew....


sesak sgt kat admin smp aku nak g kuar duit kat atm pun kene block...terpakse la aku beratur sbb ssh sgt nak smp kat atm tu...mcm2 hal la bdk uitm pilah ni hahhahaa...bile aku tgk dah x ramai yg beratur aku pun cpt2 la g pejabat bendahari nak g amik baucer aku...mmg target nak amik ary ni pun sbb ary lain confirm x smpt...minggu ni ,minggu plg disaster unt aku..ary2 ade TEST...TEST TAW,BKN QUIZ YE ADIK2 hahhaa...kalau kuiz le relax2 lg 


tadaaaaa.....aku dah dpt angpau...sampul dy mmg xley blah la..sebijik cam angpau raye..hehhee


td aku tunjuk sisi dpn je kan..ni isi dlm lak...ade baucer buku rm250...nmpak cam x byk kan..tp yg ni la yg plg pening nak abis kan..taun lps nye baucer yg rm200 tu pun aku x taw nak beli ape..pening dok pusing2 dlm kedai buku..lastly aku beli A4 paper n pen byk2...smp la abis rm200 tu...smp la skrg aku rs sume brg2 tu aku x abis gune lg ..dah tu 250 ni nak beli ape...pening2..x kan aku nak tmbh koleksi pen lak...xpe la...jom ramai2 kite borong novel2...hehehee...

kat bwh ni aku ade list kan name2 kdai yg terima baucer buku korang tu nanti hehehee....


1. Syamoz Sdn Bhd
2. Sykt Muda Osman Sdn Bhd
3. BN Supplies & Trading
4. Dynamik
5. Popular Bookstore
6. Boarders
7. Arena Ilmu
8. A/C Book Sdn Bhd
9. Syarikat My Bookstore Sdn Bhd (buku terbitan UNIMAS sahaja dengan potongan 10%)
10. Uniworld Bookstore (Kota Samarahan) (buku terbitan UNIMAS sahaja dengan potongan 10%)
11. MPH
12. Kinokuniya
13. PTS
14. Kedai/koperasi buku universiti korang
15.Semua kedai buku dekat Malaysia, sila tanya kaunter kedai buku untuk kepastian.

OK....SLAMAT BERSHOPPING BUKU YE KORANG SUME :)





No comments:

Post a Comment

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Nuramirah Rozamri. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa